Dijkmans bestratingen

Onze diensten
Neem contact opLaat u inspireren
=

Ontwerp

Dijkmans Bestratingen is de plek voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Dat begint bij het ontwerp. Wij kunnen uw wensen en onze adviezen visueel vertalen naar een sprekend 3D-ontwerp. Zo heeft u direct een beeld bij het mogelijke eindresultaat en kunnen we eenvoudig bijsturen daar waar nodig.

=

Advies

Hoe wilt u dat uw tuin eruit komt te zien? Wij vertalen uw wensen naar een prachtige tuin waar u nog lang van kunt genieten. Met ons advies weet u precies hoe en wanneer u de materialen moet behandelen zodat deze zo lang mogelijk meegaan. Wij bieden een totaalpakket aan – van advies en tegelkeuze tot tuinaanleg en de afvoer van materialen. Alles onder één dak met één aanspreekpunt.

=

Aanleg bestratingsmaterialen

Met onze ervaring en kennis maken wij ieder project tot een succes! Onze ervaren stratenmakers verwerken de door u gekozen materialen tot een duurzame, onderhoudsvriendelijke bestrating. Daarbij kunt u kiezen uit allerlei keramische tegels, natuurstenen tegels en bestrating, gebakken bestrating en betonproducten – wij leveren alleen A-kwaliteit.

=

Aanleg binnentegels

In onze Tegeltuin kunt u terecht voor keramische binnentegels en passende tegels voor uw binnenvloer en terras. Ook voor het betegelen van uw badkamer, toilet, keuken of woonkamer bieden wij een totaalpakket aan. Kies uit een grote collectie A-klasse keramische tegels die naadloos aansluiten bij uw tuin en de rest van het huis.

=

Aanleg kunstgras

Kunstgras is tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echt gras dankzij natuur-echte tinten en gevarieerde lengtes. Dankzij een samenstelling van huidvriendelijke, flexibele kunststof en sterke garens is ons kunstgras altijd zacht en koel. Hierdoor voelt het altijd lekker koel aan en is het ook nog eens groener dan aan de overkant!

=

Aanleg accessoires

Als leverancier van het totale plaatje kunt u bij Dijkmans Bestratingen vanzelfsprekend ook terecht voor de aankleding van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle tuinverlichting, tuinkamers, schuttingen en beplanting. Wij zijn uw aanspreekpunt voor uw complete tuinaanleg – van ontwerp tot uitvoering en alles daartussen.

Verkoop via Tegeltuin

Tegeltuin Eersel is dé showtuin in de regio voor de grootste collectie bestratingsmaterialen, kunstgras en binnentegels. In de meer dan 2.500 m2 sfeervolle showtuin en showroom voor binnentegels laten wij u graag de mogelijkheden zien die aansluiten bij uw wensen. Bent u op zoek naar één partij die alles voor u uit handen neemt en ook daadwerkelijk kennis heeft van en ervaring heeft met de materialen? Laat u informeren bij onze showtuin.

Klassieke betontegels

Authentieke gebakken bestrating

Keramische terrastegels

Natuursteen

Keramische binnentegels

Kunstgras

Tuinverlichting

Schuttingen

Stapelblokken

Grind en split

Bekijk onze projecten

En laat u inspireren!
Inspiratie

Adres

Dalemsedijk 13
5521 RM Eersel

E-mailadres

info@dijkmansbestratingen.nl

Telefoonnummer

+31 (0) 634678233